Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

rtcg.me

19. 09. 2017. 10:56   >>  10:27 5

ZLATNI JUNIORI

Isplatio se naporan rad!

Juniorska vaterpolo reprezentacija koja je u nedjelju osvojila zlato na Evropskom prvenstvu na Malti doputovala je sinoć u Crnu Goru.

 

Podsjećamo, juniori su u finalu pobijedili Španiju, nakon velikog preokreta i peteraca.

Juniori, koje predvodi trener Miodrag Mirović, morali su u maju prvo da prođu kvalifikacije. Prošlog mjeseca su u Nikšiću osvojili Komen kup i "tiho" pošli na prvenstvo s kojeg su se vratili kao šampioni.

Najbolji igrač finala, Uroš Vučurović kazao je da je bilo izuzetno teško stići do vrhunskog rezultata.

"Obično su me čuvali fizički najjači igrači pa mi nije bilo nimalo lako. Međutim, kao što kaže trener, najjači mišić je mozak i to je nešto što me izvlačilo na cijelom turniru", kazao je Vučurović po dolasku u Crnu Goru.

Mirović je kazao da su vaterpolisti kvalitetno radili tokom cijelog ljeta.

"Veoma je bitno za ovu djecu da se sav trud naplatio. Ovo je škola za koju se nadam da će im koristiti i u životu, a to znači da se naporan rad uvijek isplati", poručio je Mirović.

Svečani prijem za vaterpoliste sjutra će prirediti i ministar sporta Nikola Janović u Vili Gorica.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније