Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina; Objavio: B.V. ]

18. 09. 2017. 09:00   >>  11:07 4

PREMIJER ČESTITAO

Kadeti za ponos svih u CG!

Premijer Duško Marković čestitao je kadetskoj vaterpolo reprezentaciji osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

 

Marković je prvo mjesto čestitao reprezentativcima, selektoru, stručnom štabu i Vaterpolo i plivačkom i savezu.

„Trud i zalaganje koje ste pokazali u finalu, i ljubav prema svojoj zemlji tokom cijelog takmičenja na Malti, služe za ponos vašim porodicama, trenerima, i svima u Crnoj Gori", kazao je Marković.

On je rekao da posebno raduje činjenica da svaki od reprezentativaca igra za tim, i zna da jedino tim pobjeđuje.

Marković je poručio da zbog toga vjeruje da je ovo tek početak naše zlatne generacije vaterpolista.

"Sportsko ljeto u kome su nas mladi košarkaši okitili srebrom, a vi zlatnim odličjem, najava je najboljih rezultata i sjajnih sportista", naveo je Marković.

On je kazao da Vlada ostaje posvećena stvaranju još boljih uslova za trening i rad sa mlađim selekcijama, kako bi u Crnoj Gori i dalje stasavali vrhunski sportisti.

Brajović: Ponosni na vas

Medalju mladim vaterpolistima čestitao je i predsjednik parlamenta, Ivan Brajović.

„Čestitam na velikom uspjehu - osvajanju zlatne medalje, čime ste pokazali da posjedujete osobine šampiona: talenat, upornost, posvećenost, timski duh i ljubav prema svojoj reprezentaciji.Još jednom ste svima koji vole svoju zemlju omogućili da se raduju i budu ponosni na vas. Čestitke i iskreno poštovanje upućujem vašim roditeljima, stručnom štabu, vaterpolo savezu i svima koji su doprinijeli ovom dostignuću", navodi se u čestitki Brajovića.

Simonović: Vaterpolo čeka svijetla budućnost

Zlato kadetima čestitao je i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

On je rekao da je zlato sa Evropskog prvenstva još jedan dokaz kvaliteta crnogorskih vaterpolo selekcija, i da su osvajanjem medalje pokazali da crnogorski vaterpolo, ali i sport uopšte, čeka svijetla budućnost. 

"Sav vaš rad, svi vaši napori i posvećenost, isplatili su se i nagrađeni su ovom sjajnom medaljom. Nijeste se plašili da sanjate, da se borite i da pobijedite. Stoga znam da ćete imati hrabrosti i uspjeh u svakom sljedećem izazovu koji vas čeka", naveo je Simonović. 

On je vaterpolistima poželio svako dobro u budućim karijerama.

"Koje će, siguran sam, za tako predane i posvećene momke, ići samo uzlaznom putanjom", kazao je Simonović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније