Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

17. 08. 2017. 20:54 >> 20:29

ZVANIČNO

Porobić postao član Trenerskog komiteta FINA

Petar Porobić je postao član novoformiranog FINA Komiteta trenera svih disciplina.

Na čelu Komiteta su legendarni plivač Vladimir Saljnikov iz Rusije i vaterpolo trener Deneš Kemenji iz Mađarske. Porobić je jedan od tri člana Komiteta koji dolaze iz vaterpola.

Zadaci Komiteta su da, u koordinaciji sa Komitetom za razvoj, ispunjava sve razvojne programe pri FINA, da učestvuju u programu licenciranja trenera za svaku disciplinu, i da podijele svoja trenerska iskustva sa ostalim kolegama u svim takmičenjima koja organizuje FINA.

Jedan od zadataka je i da budu u kontaktu sa trenerima iz cijelog svijeta, kako bi uvažavajući njihove preporuke i prijedloge unaprijedili FINA sportove - vaterpolo, plivanje, sinhrono, skokovi u vodu i plivanje u otvorenim vodama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније