Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 08. 2017. 20:53 >> 20:23

SP ZA MLADE

Crna Gora poražena od Španije

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Španije 17:12 u trećem meču na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.

To je drugi poraz izabranika Veljka Uskokovića nakon startnog od Hrvatske, te pobjede nad Holandijom.

Mlade "ajkule" u posljednjem kolu igraju sa Japanom i najvjerovatnije zauzeće treće mjesto u grupi B, pa će u osmini finala igrati sa drugoplasiranom selekcijom iz grupe C, a to će biti poraženi iz sjutrašnjeg meča Srbije i Australije.

Nikola Moskov je bio najefikasniji kod Crne Gore sa pet golova, Blažo Mitrović je dodao tri, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Nikolas Saveljić, Aleksa Ukropina, Filip Gardašević i Vladan Spaić.

Alvaro Granados i Alehandro Bustos su nosili Špance do pobjede, obojica su postigli po četiri pogotka.

Crna Gora - Španija 12:17 (4:4, 5:4, 0:5, 2:4)

Igrač više: Crna Gora 11 (5), Holandija 7 (4), Peterci: Crna Gora 1 (1)

Crna Gora: Tešanović 7 odbrana, Matković, Franeta, Saveljić 1, Mitrović 3, Vujašević, Ukropina 1, Gardašević 1, Radović, Moskov 5, Spaić 1, Grgurević, Mandić 2 odbrane.

Španija: Toras 9 odbrana, Gomez 1, Granados 4, Karasko 1, Kalatrava 3, Valverde 3, Rodrigez, Tahulj 1, Bustos 4, Garsija, De la Fuente, Saez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније