Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

21. 07. 2017. 12:29 >> 12:31

TRENER KAZAHSTANA

CG kvalitetnija, ali daćemo maksimum

Za Kazahstan je odigrati utakmicu protiv Crne Gore veliki događaj, kazao je trener Kazahstana, Nemanja Knežević.

Vaterpolo reprezentacija Kazahstana igraće danas sa našom reprezentacijom utakmicu posljednjeg, trećeg kola A grupe Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

"Kazahstan je mlada ekipa. Nikada nijesu prošli grupu. Učestvovali su na četiri Svjetska prvenstva. Ovo je sad velika mogućnost da se prođe grupa", rekao je Knežević.

Kazahstan je u prvom kolu izgubio od Brazila 6:2, dok je u drugom savladao Kanadu 10:9.

"Juče smo imali izuzetnu utakmicu. Dobro smo igrali. Bili smo jako motivisani. Ipak, Crna Gora je mnogo jaka i kvalitetnija ekipa od Kazahstana. I individualno i taktički i trenerski... Ali, daćemo svoj maksimum. Moja ekipa je spremna za meč", dodaje Knežević.

Crnogorskim vaterpolistima za prvo mjesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale dovoljan je i bod.

"Nadam se da nas neće dobiti puno. Volio bih da bude i malo dramaturgije, da uđemo u neku neizvjesnu završnisu, koliko je to moguće. Nijesam siguran koliko moji igrači imaju iskustva da izdrže takav tempo utakmice ili individualno sa takvim igračima koji igraju po Mađarskoj, Italiji. Ipak, Crna Gora se računa u četiri najbolje ekipe na svijetu", kazao je Knežević.

Kazahstan ima šansu da prođe grupu, ako dobije našu reprezentaciju.

"Po kalkulaciji, pobjeda protiv Crne Gore nas vodi na prvo mjesto i direktan plasman među osam. Remijem bi čekali Kanadu i Brazil, s tim da Brazil dobije utakmicu. To bi nama odgovaralo. Onda bi ušli od 9. do 12. mjesta za razigravanje. To bi se isto računalo kao uspjeh", zaključio je Knežević.

Duel Crne Gore i Kazahstana počeće u 18 sati i 50 minuta, sa direktnim prenosom na TVCG 2.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније