Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

21. 07. 2017. 11:24   >>  12:12

DRAŠKOVIĆ UOČI KAZAHSTANA

"Ozbiljnim pristupom do nove pobjede"

Crnogorski vaterpolista, Dragan Drašković prihvata ulogu favorita, ali poziva na ozbiljan pristup od prvog do posljednjeg minuta protiv Kazahstana.

Vaterpolistima Crne Gore dovoljan je i bod u posljednjem kolu grupe A Svjetskog prvenstva u Budimpešti protiv Kazahstana da ovjere prvo mjesto i plasiraju se direktno u četvrtfinale.

Kiks protiv Kanade, "ajkule" su ispravile ubjedljivom pobjedom nad Brazilom, i ostajem im da večeras opravdaju ulogu favorita protiv rivala koga su na turniru u Herceg Novom, pred put za Mađarsku, savladale ubjedljivo 16:7.

"Sa njima smo odradili jedan dio priprema u Herceg Novom, i prvi dio priprema u Nikšiću. Treba nam bod, ali naravno da idemo na pobjedu. Imali smo jedan peh na startu, protiv Kanade, bili smo i dosta umorni, i prva utakmica, ispuštili smo pobjedu, to sada moramo nadoknaditi protiv Kazahstana kako bi dokazali sa kojim namjerama smo došli na šampionat", poručio je pred meč Dragan Drašković.

Drašković prihvata ulogu favorita, ali poziva na ozbiljan pristup od prvog do posljednjeg minuta.

"Da se radi o nezgodnoj ekipi pokazali su u posljednjem meču protiv Kanade. Ako ozbiljno pristupimo meču, nećemo imati nikakvih problema. Još uvijek se uigravamo, i više će nam taj meč služiti upravo za to. Priprema za ono što tek slijedi", dodao je Drašković.

Drašković nije prvi put dio prve ekipe, ali za razliku od tada sada ima više obaveza, više slobode u igri.

"Dosta sam iskusniji i u tome je velika razlika. Bio sam dio ekipe na OI u Londonu. Ovo je sada potpuno nova drugačija ekipa, dosta podmlađena. Rasterećeniji smo jer nam je prvo takmičenje. No, idemo meč po meč, najprije da riješimo duel sa Kazahstanom, a onda ćemo da se koncentrišemo na rivala u četvrtfinalu", zaključio je Drašković.

Meč Crna Gora – Kazahstan igra se od 18 sati i 50 minuta, u drugom duelu grupe od 17 sati i 30 minuta igraće Brazil i Kanada.

Crna Gora je prva sa tri boda, Brazil i Kazahstan imaju po 2, a Kanada 1.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније