Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

19. 07. 2017. 23:33 >> 23:13
1

VLADIMIR GOJKOVIĆ

Drago mi je da su se svi igrači razigrali

Selektor Vladimir Gojković bio je zadovoljan zbog ubjedljive pobjede nad Brazilom i činjenice da su se svi igrači razigrali.

''Bilo je dobro, bez oscilacija. Shvatili smo da moramo da se vratimo na put, nakon prokockane pobjed eprotiv Kanade. Prva i treća četvrtina su bile dobre, u drugoj kao da smo čuvali rezultat, poučeni iskustvom od prije neki dan. Poslije smo nastavili da igramo, i drago mi je da su se svi igrači razigrali. Potrebno nam je da imamo svakog igrača do kraja šampionata. Slijedi duel sa Kazahstanom, treba da pobijedimo kako bi ostali na prvom mjestu, i plasirali se u četvrtfinale, a to je ono što smo željeli'', kazao je Gojković.

Kapiten Miloš Šćepanović vjeruje u osvajanje prvog mjesta.

''Nakon te stresne prve utakmice, stresnog rezultata, podigli smo sve, i motivaciju, želju, koncentraciju na jedan veći nivo, i ovu utakmicu rutinski pobijedili. Od prvog minuta smo igrali kako treba. Lakše koristili šanse nego u prvom meču. Sada nam je sve otvoreno, imamo meč sa Kazahstanom. Želimo da dođemo do cilja koji smo zacrtali prije početka šampionata, a to je da dođemo do četvrtfinala'', poručio je Šćepanović.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније