Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina; Objavio: B.V. ]

06. 07. 2017. 17:15 >> 16:47

"AJKULE" PODMLAĐENE

Gojković objavio spisak za SP

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković objavio je danas spisak igrača za Svjetsko prvenstvo, koje će od 17. do 29. jula biti odigrano u Budimpešti.

 

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Nikola Murišić i Miloš Šćepanović.

Na spisku je i Vladan Spaić koji će trenirati sa selekcijom do polaska za Budimpeštu.

Gojković je kazao da je su vaterpolisti trenirali izuzetno naporno posljednjih mjeseci i da su pripreme odrađene uspješno.

"Posljednjih par dana su pred nama bile teške odluke oko skraćivanja spiska igrača koji će igrati u Budimpešti, sa te brojke od 19 reprezentativaca koji su bili u Madridu. Procijenili smo da će ovih 13 najbolje da predstavlja Crnu Goru u ovom momentu na Svjetskom prvenstvu, da će dati maksimum i da ćemo svi pokušati da zabilježimo što bolji plasman", kazao je Gojković.

On je naglasio da je cilj rerezentacije da bude prva u grupi i izbori direktan plasman u četvrtfinale.

"Igramo prvi meč sa Kanadom, koji je izuzetno važan. Dobro ćemo se spremiti za tu utakmicu. Biće teška jer se igra u jutarnjem terminu. Ali, znamo koliko nam je važna, i znamo da smo kvalitetniji. Ponavljam, cilj je da osvojimo prvo mjesto u grupi, i onda da se okrenemo četvrtfinalu, ko god dođe borićemo se za prolazak među četiri najbolje ekipe. No, idemo meč po meč", rekao je Gojković.

On je naglasio da je u reprezentaciji veliki broj mladih igrača koji će prvi put biti na velikom takmičenju.

"Prošli smo dosta toga tokom treninga, turnira i sparing mečeva, tako da vjerujem da će biti na nivou koji se traži od njih", zaključio je Gojković.

Svjetsko prvenstvo u Budimpešti na programu je od 17. do 29. jula.

Crna Gora će na startu šampionata, 17. jula u deset sati i 50 minuta, igrati sa Kanadom.

U drugom kolu, dva dana kasnije, sastaće se sa Brazilom (21.30), dok je za 21. jul zakazan duel sa Kazahstanom (18.50).

Reprezentacija će do odlaska za Budimpeštu, 15. jula, odigrati još tri prijateljska meča na Škveru.

U ponedjeljak 10. jula igraće sa Kazahstanom (20.30), narednog dana u istom terminu sastaće se sa Japanom, dok je za srijedu 12. jula zakazan duel sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država (20.30).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније