Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

wpolo.me [ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2017. 14:07 >> 13:39
1

PRIPREME ZA EP

"Ajkule" od danas u Madridu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, nakon nastupa na međunarodnom turniru u Grčkoj, te kratkog predaha u Crnoj Gori, od danas u Madridu nastavlja pripreme za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Naši reprezentativci će naredna četiri dana sparingovati sa selekcijom Španije.

"Ajkule" će u glavnom gradu Španije boraviti do 3. jula kada je zakazan povratak za Crnu Goru gdje će do odlaska na šampionat odraditi završni dio priprema.

Selektor Vladimir Gojković za pripreme u Španiji odabrao je 19 igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Bojan Banićević, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Aleksandar Mišić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Miloš Šćepanović, Slaven Kandić, Dimitrije Kriještorac i Marko Petković.

Pored selektora Gojkovića, sa ekipom su pomioćnici Zoran Ivanovski, Nenad Vukanić, Mladen Klikovac i Ivica Sjekloća, kao i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније