Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: B.V.

25. 06. 2017. 13:50   >>  13:26 5

SAMARCIDIS KUP

"Ajkule" turnir završile na drugom mjestu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore kao dugoplasirana završila je nastup na Samarcidis kupu u Atini.


Crnogorski vaterpolisti savladali su danas u osljednjem kolu domačina, Grčku 6:5 i sa dva trijumfa i po jednim porazom i remijem osvojili drugo mjesto.

Četa Vladimira Gojkovića je u duelu sa “helenima” zamalo od gotovog napravila veresiju. Ajkule su vodile 5:1, da bi rival u finišu smanjio na gol minusa, uz napad za izjednačenje. Dva gola za ''ajkule'' postigao je Popadić, a po jedan Ukropina, Đuro Radović, Čučković i Murišić.

Naš nacionalni tim je turnir okončao sa sedam bodova, s učinkom od dva trijumfa, remijem i porazom. Savladali su juče i Kanadu 13:6, igrali su sa Španijom 5:5, dok su poraženi od Mađarske 9:6.

Mađarska, pobjednik Samarcidis kupa, osvojila je 10 bodova, dok je Španija na kraju bila treća, s istim bodovnim skorom kao Crna Gora, ali slabijom gol razlikom.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније