Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 06. 2017. 18:25 >> 17:57
2

TURNIR U KRAGUJEVCU

Juniori VA Kataro osvojili Finale 6

Juniori Vaterpolo akademije Kataro iz Kotora ostvarili su veliki uspjeh osvajanjem prvog mjesta na Final 6 turniru u Kragujevcu u konkurenciji najboljih timova iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Pored Katara na turniru je iz Crne Gore učestvovala ekipa Jadrana iz Herceg Novog, iz Srbije beogradski Partizan i domaćin Radnički i Vojvodina, a iz Hrvatske zagrebačka Mladost.

Finale turnira donijelo je crnogorski derbi između Katara i Jadrana u kome su uspješniji bili Kotorani slavivši sa 9:6.

Ovaj veliki uspjeh ostvarila je ekipa na čijem čelu su bili treneri Veljko Uskoković i Ivan Bjelobrković, a u sastavu su bili: Vasilije Mariković, Nikola Božović, Nikola Blečić, Filip Jašović , Djordje Kašćelan, Igor Uskoković, Lazar Pajović, Dragan Marković, Mlađan Gopčević, Petar Vujošević, Miroslav Perković, Božidar Vuksanović, Nikola Roganović, Jovan Pržica i Marko Mršić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније