Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

B. Višnjić

03. 06. 2017. 10:10   >>  12:19 43

POROBIĆ ZA PORTAL

Pred potpis spriječen da preuzme Ruse

Crnogorski vaterpolo stručnjak Petar Porobić kazao je za Portal RTCG da je dogovorio preuzimanje selekcije Rusije, ali da je to u posljednji čas spriječeno iz njemu nepoznatih razloga.

 

Beogradski “Blic” je juče objavio da je s određenih adresa iz Moskve stigla direktiva da Porobić ne može da bude selektor Rusije, navodno zbog pogoršanih odnosa dvije zemlje.

Porobić kaže da je sve već bilo dogovoreno, kao i da je zbog toga ruska selekcija doputovala u Herceg Novi.

“Pregovarao sam o preuzimanju ruske selekcije. Njihova reprezentacija je doputovala u Herceg Novi na 12 dana, jer sam bio predložen za selektora, pa smo zato i dogovorili dolazak u Crnu Goru. Vjerovatno je iznenađenje i za neke krugove u Rusiji što je njihova selekcija u Crnoj Gori”.

Bivši selektor “ajkula” kaže da ne zna stvarne razloga zbog čega je stopiran njegov dolazak na klupu “Zbornaje”.

“Kada je na kraju trebalo da dogovorimo ugovor, do toga nije došlo. U ovom momentu ne znam stvarne razloge. Možemo da kažemo da jeste razlog politika ili ne, ali zvanično nemam stav zbog čega nije došlo do saradnje. Ovo što pišu ne mogu reći da je toga, ali interesantno je da u završnici pregovora to nije realizovalo”, kazao je Porobić.

On je podsjetio da je ranije bio trener ruskog Šturma oko pet godina.

“Stekao sam i tamo dosta prijatelja. Sada u reprezentaciji ima šest, sedam ako ne i više igrača koje sam trenirao i koji su potekli iz Šturma. Imam stalnu komunikaciju sa njima. Sa ljudima iz ruskog Saveza takođe imam odlične odnose”, zaključio je Porobić.

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније