Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

27. 05. 2017. 17:46 >> 17:19

ŽRIJEB ZA EP

CG u grupi sa Hrvatskom, Mađarskom i Ukrajinom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2000. godine i mlađi, na Evropskom prvenstvu igraće u grupi A sa selekcijama Hrvatske, Mađarske i Ukrajine, odlučeno je danas žrijebom u Budimpešti.

Šampionat će biti odigran od 10. do 17. septembra na Malti.

"Izuzetno teška grupa. Naše je da dobro treniramo do starta šampionata i ukoliko ostvarimo željeni napredak tokom ljeta, doći će i rezultat. Naš cilj na ovom prvenstvu je plasman među osam najboljih", kazao je trener Miodrag Mirović.

U grupi B igraće Španija, Italija, Rumunija i Njemačka, u grupi C su Srbija, Malta, Gruzija i Francuska, dok se u grupi D nalaze Grčka, Rusija, Slovačka i Turska.

Prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe izboriće plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane reprezentacije nastup među osam najboljih poušati da ostvare kroz dueleosmine finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније