Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: S.V.

03. 05. 2017. 18:34   >>  18:08

POČINJU PRIPREME ZA SP

Na Gojkovićem spisku igrači iz domaće lige

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za seniorsku reprezentaciju koji će od sjutra trenirati u Budvi i Herceg Novom, a potom i u Nikšiću.

Igrači Jadrana, Budve i Primorca će pokušati da se nametnu selektoru za Svjetsko prvenstvo koje se u julu održava u Budimpešti.

Na spisku su: Filipa Gardaševića, Slavena Kandića, Stefana Vidovića, Bojana i Dušana Banićevića, Stefana Pješivca, Vlada Popadića, Vladana Spaića, Aleksu Ukropinu, Petra Tešanovića, Đura Radovića i Nikolu Moskova, Stefan Kovačević, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović, Petar Ćetković i Bogdan Vujašević,Dušan Matković, Matija Brguljan, Danilo Adžić, Dimitrije Kriještorac, Nikolas Saveljić i Miloš Popović.

Kandidati iz Kotora i Budve treniraće na bazenu u Budvi, a igrači "Jadrana” na bazenu u Herceg Novom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније