Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R. [ Mina ]

16. 04. 2017. 14:49   >>  14:26 1

USKRŠNJI TURNIR

Vaterpolisti četvrti u Miškolcu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2002. i mlađi, kao četvrtoplasirana, sa pobjedom i tri poraza, završila je nastup na Uskršnjem turniru u Miškolcu.

Crnogorski vaterpoli u posljednjem kolu poraženi su danas od Italije 11:6.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Marko Milić sa tri, dok su po gol postigli Stefan Subotić, Jovan Vujović i Nikola Ivanović.

Crnogorska selekcija poražena je i od Mađarske 14:10 i Hrvatske 13:8, a jedinu pobjedu upisala je protiv Srbije 6:5.

Trener Vido Lompar kazao je da je turnir u Miškolcu bio loše organizovan.

"Na deset minuta do početka meča nijesmo imali lopte. Utakmicu smo igrali sa loptama reprezentacije Italije, a tokom cijelog turnira nije bilo pomoćnih sudija! Što se tiče naše igre, zauzeli smo četvrto mjesto i u ovom trenutku to je naša realna slika u odnosu na prve tri reprezentacije", kazao je Lompar.

On smatra da je osnovna razlika u fizičkoj spremi i snazi i tu nijesmo mogli da pariramo Mađarskoj, Hrvatskoj i Italiji.

"Turnir je jedno odlično iskustvo za nas koje će nam itekako koristiti u daljem radu", kazao je Lompar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније