Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

08. 03. 2017. 13:39 >> 13:14
5

OBJAVLJEN SPISAK

"Ajkule" na pripremama sa Mađarima

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, saopštio je danas spisak igrača za pripreme sa selekcijom Mađarske, koje su na programu od 10. do 12. marta u Budimpešti.

Gojković je kazao da je crnogorska reprezentacija, poslije odlično odrađenog turnira u Budimpešti, dobila poziv Mađarske na zajedničke pripreme.

"Insistirali su da dođemo, iako su znali da ne možemo okupiti najjači sastav, jer je veliki broj igrača zauzet nastupima u svojim klubovima. Tako da je to velika korist za igrače iz domaćih klubova, prilika da se opet dokažu. Neki su imali priliku na turniru, neki prije toga, neki su pokazali više, neki manje, ali ne živi se od jednog nastupa", rekao je Gojković.

On je naglasio da se igrači moraju u kontinuitetu dokazivati da su pravi i da se bore za svoje mjesto.

Gojković računa na 18 igrača.

Na spisku su:

Jadran Carine: Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banićević, Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Aleksa Ukropina, Đuro Radović.

Budva: Stefan Kovačević, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović

Primorac: Matija Brguljan, Dimitrije Kriještorac, Nikolas Saveljić.

Verona: Dejan Lazović

Eger: Uroš Čučković

Steaua: Nikola Murišić

Crvena Zvezda: Dragan Drašković

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније