Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R.

24. 02. 2017. 13:06 >> 20:18
3

ŽRIJEB ZA SP

CG sa Brazilom, Kazahstanom i Kanadom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj u Grupi A sa selekcijama Brazila, Kazahstana i Kanade, odlučeno je danas žrijebom u Budimpešti.

Selektor Vladimir Gojković zadovoljan žrijebom u Budimpešti.

"Teško da smo mogli izvući povoljniji žrijeb. Vidjećemo do ljeta u kom sastavu će nastupiti te ekipe. Brazil je oslabljen nakon Olimpijskih igara neigranjem dva ključna igrača. Kanada takođe dolazi oslabljena, a Kazahstan dobro poznajemo jer su se pripremali kod nas za kvalifikacije. Objektivno, favoriti smo grupe, u kojoj ćemo tražiti direktan prolaz među osam najboljih ekipa. Dobar žrijeb za nas s obzirom na to da ulazimo u jednu novu eru sa jednom novom generacijom. Poslije sve zavisi od ukrštanja, imamo dvije izuzetno teške grupe", kazao je Gojković nakon žrijeba.

Svjetsko prvenstvo održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti.

Rivali u B grupi biće Francuska, Australija, Italija i Mađarska, grupu C čine Španija, Srbija, Grčka i Južna Afrika, dok će u D grupi igrati Sjedinjene Američke Države, Japan, Hrvatska i Rusija.

Pobjednici grupa direktno će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipa razigravati za plasman među osam najboljih.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније