Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

P.R. [ TVCG ]

03. 09. 2016. 23:22 >> 23:02
3

USKOKOVIĆ PORUČIO

Ponosni na "ajkulice", vrijeme radi za njih

Selektor juniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Veljko Uskoković istakao je nakon poraza od Hrvatske, da svi trebamo da budemo ponosni na "ajkulice", bez obzira što je ova medalja mogla da bude i sjajnija.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nastup na juniorskom prvenstvu svijeta u Podgorici završila je sa srebrnom medaljom. Crnogorski vaterpolisti poraženi su večeras u finalnom meču od Hrvatske 16:13 (2:2, 7:5, 2:4 i 5:2).

Uskoković je čestitao Hrvatskoj, koja je, kako kaže, pokazala kvalitet tokom čitavog turnira.

"Ovo je bila naša prva utakmica sa Hrvatima. Nijesmo ranije imali prilike da ih, u nekom pripremnom periodu, upoznamo. Bili si hladnije glave. Mi smo imali svojih trenutaka. Tri četvrtine je bila ta rezultatska neizvjesnost, ali jednostavno nije išao taj igrač više. Ovo drugo je uglavnom funkcionisalo kako smo se dogovarali. Igrač više, jednostavno, večeras nije išao, a to nam je bilo najjače oružje do sada. Sad ćemo napraviti analizu i potražiti zašto je to bilo tako", rekao je Uskoković nakon meča.

Ističe da svi trebamo da budemo ponosni na "ajkulice", bez obzira što je ova medalja mogla da bude i sjajnija.

"Mi smo viceprvaci svijeta i ponosni smo na ove momke, bez obzira što možda i mi mislio da je ova medalja mogla da bude sjajnija, ali što je, tu je", ocijenio je Uskoković.

Selekor je napomenuo da su naši vaterpolisti najmađi na šampionatu i da vrijeme radi za njih.

"Imali smo zaista težak put. Od početka nijesmo imali laku utakmicu. Možda nas je sada stigao i umor. Možda smo podlegli atmosferi. Napomenuću da je reprezentacija Crne Gore najmađa na šampionatu. Sigurno, vrijeme radi za njih. Mislim da su bili sjajni na šampionatu i treba da se svi ponosimo njima", zaključio je Uskoković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније