Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: P.R. [ TVCG ]

28. 08. 2016. 21:15   >>  20:59

PAUZA ZA VATERPOLISTE

Ukropina: Ušli smo u željenu formu

Juniorski vaterpolo reprezentativac Crne Gore, Aleksa Ukropina izjavio je da su se naši vaterpolisti navikli na vodu podgoričkog bazena, kao i da su ušli u željenu formu.

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, slobodna je u nedjelju i ponedjeljak na Svjetskom prvenstvu, čiji je domaćin Podgorica od 26. avgusta do 3. septembra.

"Došlo je do navikavanja na vodu, jer je u početku bila dosta hladna. Sada smo uspjeli da se naviknemo i ušli smo u željenu formu i trebalo bi da do kraja turnira bude tako", rekao je Ukropina.

Poslije remija sa Italijom na premijeri (15:15), a u drugom kolu pobjede nad Mađarskom (16:14), koja je bila začinjena odličnom igrom, obezbijedili smo makar drugo mjesto u Grupi B.

"Veoma je lijepo igrati uz ovoliku publiku. Ne može nam nikako biti opterećenje, daje nam vjetar u leđa i možemo samo da igramo dobro", ocijenio je Ukropina.

Sljedeći protivnik juniorima biće Brazil u utorak od 21 sat sa prenosom na TVCG2.

"Tu utakmicu sa Brazilom ćemo pokušati još bolje da odigramo, da uđemo u još bolju formu. Brazil teško može parirati ekipama kao što su Crna Gora, Italija i Mađarska", zaključio je Ukropina.

Ranije danas igrali su Australija-Japan (14:13), Španija-Egipat (14:2) i Srbija-Novi Zeland (17:8).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније