Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavio: B.V.

25. 07. 2016. 13:39   >>  28. 07. 2016. 12:22

JOKIĆ PORUČIO

Uradićemo sve za medalju s OI

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore otputovala je preko Istanbula za Hjuston gdje će odraditi posljednje pripreme sa selekcijom SAD-a, pred odlazak na Olimpijske igre u Rio da Žaneiru.

 

Predragu Jokiću ovo će biti četvrte Olimpijske igre, treće sa Crnom Gorom. Na Igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine ''ajkule'' su zaustavljene u borbi za bronzanu medalju.

''Sa te strane mogu da budem zadovoljan mojom karijerom, da je duga, da sam dobro radio, a i da su ovo moje četvrte Igre dovoljno govori sve. Mogu da kažem da smo naporno trenirali, da ćemo biti spremni ali i pametniji u ovom trećem nastupu. Vjerujem da je ovo treća sreća i da ćemo uspjeti da osvojimo medalju. Imamo dosta iskustva, negativnog iskustva sa Olimpijskih igara. Izgubili smo sve četiri utakmice za medalju. Vjerujem da smo izvukli pouke iz tih mečeva i da ćemo spremni početi takmičenje u Riju'', kazao je Jokić za sajt Plivačkog i vaterpolo saveza.

On je podsjetio da će “ajkule” biti oslabljene neigranjem Nikole Janovića, koji je, kako je dodao, odigrao fenomenalno Evropsko prvenstvo, bio je pravi kapiten, nosio je ekipu do medalje.

“Veliki hendikep, ali mi starosjedioci i ostali momci iz reprezentacije, sa iskustvom sa prethodnih Olimpijskih igara, sa poukama koje smo izvukli iz tih duela, uradićemo sve što je do nas da ne napravimo iste greške i da se vratimo sa nekom od medalja'', zaključio je 33-godišnji reprezentativac Crne Gore.

Naša selekcija će sjutra u Hjustonu odraditi prvi trening, dok je meč dvije selekcije zakazan za 30. jul od 16 sati i 30 minuta. Podsjećamo, ''ajkule'' su u grupi B sa selekcijama Francuske, Hrvatske, Italije, Sjedinjenih Američkih Država i Španije.

Na otvaranju Igara “ajkule” će u prvom kolu igrati protiv Francuske 6. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније