Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 06. 2016. 23:47   >>  23:40

TROFEJ JADRANA

"Ajkule" bolje od Hrvatske

Vaterpolisti Crne Gore savladali su večeras Hrvatsku 9:8, u Herceg Novom u drugom kolu Trofeja Jadran.

Meč "ajkula" i "barikuda" bio je većim dijelom ravnopravan, ali je odlučila serija 4:1 naših vaterpolista, od sredine prve do početka treće četvrtine. Aleksandar Ivović je u tom period dao dva od svoja četiri gola za 4:2.

Crnogorski vaterpolisti u prvom kolu igrali su juče sa Španijom neriješeno 5:5, dok je Hrvatska poražena od Mađarske 11:9.

Ajkule će turnir završiti sjutrašnjim duelom, od 21 sat, sa Mađarskom, koja je danas dobila Španiju istovjetnim rezultatom kao dan ranije Hrvatsku.

Prije početka večerašnjeg meča, od „ajkula” se i zvanično oprostio dugogodišnji kapiten Nikola Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније