Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

14. 05. 2013. 15:37 >> 15:37

PREDSTAVLJEN PROJEKAT

Za jačanje vaterpolo podmlatka

Jačanje podmladaka u crnogorskim vaterpolo klubovima i hrvatskom Jugu, kao i jačanje kapaciteta stručnih štabova i uprava, cilj je projekta pod nazivom Olimpijske nade, saopšteno je na njegovom predstavljanju.

Navodi se da je projekat, koji zajednički realizuju hercegnovski Jadran, kotorski klubovi Primorac i Kataro, kao i hrvatski Jug i Dubrovačka razvojna agencija, namijenjen najmlađim kategorijama klubova iz Crne Gore i Hrvatske.



Predviđeno je da projektom bude obuhvaćen rad sa preko 350 djece, uzrasta od deset do 15 godina.

"Ukupna vrijednost projekta, koji će trajati 12 mjeseci iznosi 143,547 eura. U okviru projekta biće realizovan prvi vaterpolo kamp za djecu i mlade, koji će od 13. do 17. juna biti održan u Herceg Novom", navodi se u saopštenju.

Najavljeno je da će kamp okupiti 125 učesnika iz klubova koji učestvuju u projektu.

Saopšteno je da će u sklopu projekta biti organizovana dva trodnevna seminara za članove stručnih štabova i uprave vaterpolo klubova na teme značajne za uspješan rad trenera i menadžera.

"Realizacijom projekta biće obezbijeđena nabavka opreme neopodne za rad klubova u vidu lopti, kapica, peškira i kupaćih kostima. Jadran, kao glavni nosilac projekta, odgovoran je za njegovo sprovođenje i uspješnu realizaciju", piše u saopštenju.

Navodi se, da je projekat Olimpijske nade, prvi takve vrste među crnogorskim klubovima.

"Zajednički cilj predstavlja jačanje vaterpola kroz prekograničnu saradnju Crne Gore i Hrvatske", navodi se u saopštenju.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније