Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

11. 05. 2013. 23:14 >> 23:14

KVALIFIKACIJE

Crna Gora izborila plasman na EP

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Budvi vršnjake iz Ukrajine 13:5 (2:2, 4.3, 5:0 i 2:0), u utakmici četvrtog kola kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo koje će u septembru biti održano na Malti.

Crnogorski vaterpolisti tom pobjedom, trećom na turniru, obezbijedili su jedno od prva dva mjesta i plasman na šampionat.

Izabranici selektora Vida Lompara, nakon što su u prvom kolu bili slobodni, juče su savladali Češku 33:1 (9:0, 8:0, 7:1 i 9:0) i Sloveniju 18:9 (4:3, 3:2, 5:3 i 6:1).

Najefikasni u crnogorskoj selekciji bili su Petar Ćetković i Nikola Radonjić sa po tri gola, Stefan Pješivac je postigao dva, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Vlado Popadić, Marko Konatar, Petar Mačić, Janko Krivokapić i Nikola Giga.

Crnogorski vaterpolisti u posljednjem kolu, sjutra u 11 sati, igraće sa Belgijom.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније