Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

06. 02. 2016. 21:47 >> 21:32

REGIONALNA LIGA

Budva bolja od Primorca

Vaterpolisti Budve pobijedili su večeras pred svojim navijačima kotorski Primorac 13:6, u utakmici desetog kola A 2 Regionalne lige.

Budvanski tim upisao je šesti trijumf i ostao u trci za jedno od prva dva mjesta i povratak u A1 ligu naredne sezone.

U pobjedničkom timu Blažo Mitrović i Stefan Kovačević postigli su po tri, Savo Ćetković je bio strijelac dva, dok su po gol postigli Bogdan Vujašević, Bogdan Đurđić, Aleksandar Radanović, Petar Ćetković i Branko Franeta.

Najefikasniji u ekipi Primorca bio je Dimitrije Kriještorac sa tri pogotka.

Kataro je u Kotoru izgubio od Medvešćaka 8:7 i upisao šsti poraz.

Dvostruki strijelci za domaćina bili su Željko Đurović i Nebojša Vušković, dok su se po jednom upisali Ivo Begović, Dušan Milaš i Željko Dončić.

 

Mina

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније