Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

07. 05. 2013. 22:15 >> 22:16

DOGOVORENA SARADNJA

Udovočić na klupi SAD-a

Bivši selektor reprezentacije Srbije i aktuelni trener kragujevačkog Radničkog Dejan Udovičić imenovan je za novog selektora reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Dejan Udovičić se vraća selektorskom poslu. Šest meseci posle smjene sa pozicije selektora Srbije, sa kojom je osvojio 17 medalja, prihvatio je ponudu iz SAD i u narednom periodu će predvoditi njihov nacionalni tim sa klupe.

Saradnja je dogovorena do 2016. i OI u Rio de Žaneiru, a u slučaju da Udovičić ispuni očekivanja, ugovor će najvjerovatnije biti produžena.

U američkim medijima, Udovičić je predstavljen kao ''pobjednik'', ali i veliki radnik, koji posebnu pažnju posvećuje razvoju talentovnih igrača. 

Trofejni stručnjak će na novu dužnost stupiti po završetku srpskog šampionata, gdje sa Radničkim vodi borbu za titulu u finalu plej-ofa protiv Crvene zvezde.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније