Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 05. 2015. 10:17   >>  10:09

NEĆE OTPUSTITI STRICA

Nadal: Očigledno je da ne igram kao prije

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne igra na istom nivou kao prethodnih godina, ali da to nije razlog da otpusti trenera i strica Tonija.

"Očigledno je da ne igram više na nivou kao i prije. Ne pobjeđujem koliko i u prošlosti, ali život ide dalje. Ukoliko se stvari odvijaju loše po mene, to je zato što ja igram loše, a ne zbog Tonija. On je meni prvo stric, pa trener... Nikada ne bih mogao da ga otpustim. Ipak, ne mogu da kažem da li će me on trenirati do kraja karijere, jer ne znam šta će biti sjutra", rekao je Nadal.

Nadal na novoj ATP listi zauzima sedmo mjesto. To je prvi put da je Španac poslije 10 godina van petorice najboljih tenisera svijeta.

On je u nedjelju poražen u finalu Masters turnira u Madridu od Britanca Endija Mareja, a mnogi mediji ocijenili su to kao neuspjeh Španca.

"Ukoliko mislite da je prošla nedjelja negativna i neuspješna za mene, grdno se varate. Prošla nedjelja je bila pozitivna... Doprinijelo je mom samopouzdanju i još mnogo toga. Vidjećemo da li ove nedjelje u Rimu mogu da nadogradim igru iz prethodne nedjelje", kazao je Nadal.

Španac u srijedu počinje učešće na Masters turniru u Rimu. On će u drugoj rundi igrati protiv Turčina Marsela Ilhana.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније