Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 11. 2014. 13:43   >>  13:40 3

TONI NADAL:

Novak ispred Rafe, Rodžer najbolji svih vremena

Toni Nadal, stric i trener španskog tenisera Rafaela, izjavio je da je Novak Đoković bolji teniser od njegovog bratanca.

Rafin stric dodao je da je Švajcarac Rodžer Federer najbolji teniser ikada.

On je istakao da je i pored činjenice da Nadal ima više titula od Đokovića, srpski teniser tehnički i igrački bolji teniser.

“Rafael je osvojio više titula od Novaka Đokovića, ali kada se govori o tenisu i igri, Rafa je na malo nižem nivou od Đokovića. Srbin je toliko dobar da je nešto najbliže Rodžeru Federeru”, rekao je Toni Nadal, prenosi B92.

Iako Rafael u međusobnom duelu ubjedljivo vodi protiv Federera, to za španskog stručnjaka ne znači da je bolji.

“Sa svim tim titulama koje je osvojio, nema sumnje da je Federer najveći u istoriji”, dodao je Rafaelov stric.

Đoković je 2014. godinu završio na prvom mjestu sa 11.360 bodova, čak 4.525 više od trećeplasiranog Nadala, dok je drugi Federer sa 9.775 bodova.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније