Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 02. 2013. 10:41 >> 10:42

USKORO POVRATAK

Nadal: Kondicija ispred rezultata

Rafaela Nadala posle nešto više od šest mjeseci pauze nastupaće na turniru u Čileu. Nadal kaže da mu je primarni cilj da vidi kako će problematično koljeno reagovati na napore, dok su rezultati u drugom planu.

 

Nadal je poslednji meč odigrao na prošlom Vimbldonu, kada je poražen od Lukaša Rosola. Činilo se da će biti spreman za Australijan open, ali ga je stomačni virus spriječio da nastupi u Melburnu. Zbog prinudne pauze, nekada najbolji teniser svijeta, na ATP listi zauzima peto mjesto.

„Prvi put ću posle sedam mjeseci odigrati meč. Za mene je koljeno najvažnije. Moram da se usresredim na kondiciju, rezultati su u drugom planu. Ukoliko budem u mogućnosti da odigram tri turnira u nizu, mislim da će to biti veoma dobra stvar za mene. Znam da će prvi turniri biti najteži, ali ću dati sve od sebe. Vidjećemo da li će stvari biti bolje“, rekao je Nadal.

Nakon turnira u Čileu, Nadal bi trebalo da učestvuje na Brazil openu i na turniru u Meksiku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније