Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 08. 2014. 10:47   >>  11:06

PREKINULA POST

Kuznjecovoj titula poslije 4 godine

Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova osvojila je 14. titulu u karijeri pošto je u Vašingtonu savladala Kurumi Naru iz Japana sa 6:3, 3:6, 6:4.

 

Kuznjecova je tako prekinula četvorogodišnji post na WTA turnirima, jer je posljednji turnir osvojila u avgustu 2010. u San Dijegu.

Za pobjedu u Vašingtonu Ruskinja je dobila ček na 43.000 dolara, plus 280 WTA bodova, dok je poraženoj Nari pripalo 21.400 dolara i 180 WTA poen.

"Teško je kada ne osvajate turnire, ali morate da dajete sve od sebe svaki put kada igrate. Veoma je poseban osjećaj kada se dođe do titule", rekla je dvostruka Gren slem šampionka Kuznjecova poslije meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније