Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

17. 03. 2013. 22:01 >> 21:51

DOMINANTNO

IV: Šarapova oduvala Voznijacki

Za svega sat i 21 minut igre, ruska teniserka Marija Šarapova osvojila je titulu na Masters turniru u Indijan Velsu. Ona je u finalu razbila Dankinju Karolinu Voznijacki rezultatom 2:0, prepustivši joj svega četiri gema - 6:2, 6:2.

Šarapova je odigrala odličan meč, a imala je čak 86 odsto osvojenih poena na prvi servis, pa Voznijacki praktično nije imala ni promil šansi da uzme trofej. 


Ruskinji je ovo 28. titula u profesionalnoj karijeri na turnirima WTA kategorije, a uz to je inkasirala je milion dolara i 1.000 poena za svjetsku rang listu.

Ukupan nagradni fond WTA turnira u Indijan Velsu bio je 5.030.408 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније