Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 03. 2013. 12:10 >> 12:05

INDIJAN VELS

Nadalov pobjednički povratak na tvrdoj podlozi

Poslije godinu pauze Rafael Nadal stigao je do trijumfa na tvrdoj podlozi.

Rafael Nadal trijumfom se vratio na tvrdu podlogu pobjedom u drugom kolu Indijan Velsa nad Rajanom Harisonom sa 7:6 (7:3), 6:2.

Rodžer Federer je sa 6:2, 6:3 bio bolji od Denisa Istomina, dok je Tomaš Berdih protiv Zvereva sa 6:2, 6:4 opravdao ulogu nosioca.

Letonski teniser Ernests Gulbis deklasirao je Janka Tipsarevića sa 6:2, 6:0, za samo 50 minuta igre.

Prvo veliko iznenađenje napravio je Južnoafrikanac Kevin Anderson savladavši četvrtog nosioca, španskog tenisera Davida Ferera sa 3:6, 6:4, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније