Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 03. 2013. 17:44 >> 17:40

USKORO

Del Potro: Nadal će se boriti za prvo mjesto

Argentinac Huan Martin del Potro je u egzibicionom meču u Njujorku pobijedio Španca Rafaela Nadala sa 7:6 (7:4), 6:4, ali više od trijumfa oduševila ga je igra nekadašnjeg najboljeg igrača svijeta.

Rafa se tek nedavno vratio tenisu poslije sedam mjeseci pauze zbog povrede koljena, međutim, ubjedljivom pobjedom u finalu turnira u Akapulku protiv Davida Ferara je pokazao da je u dobroj formi.

„Nevjerovatno je kako je uspio da se tako brzo vrati u formu. Nadal će se uskoro boriti za titulu prvog reketa svijeta“, izjavio je Del Potro.

U kakvoj je Nadal formi uvjerićemo se već tokom sljedeće nedjelje, u Indijan Velsu, u prvom Masters serije 1.000 u ovoj godini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније