Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 04. 2014. 14:40   >>  14:40

RADUJE SE ŠLJACI

Nadal: Jedva čekam promjenu podloge

I pored izgubljenog finala u Majmiju i rane eliminacije u Indijan Velsu, prvi reket svijeta ne očajave, već jedva čeka da počne njegov omiljeni dio sezone na njegovoj omiljenoj podlozi - šljaci.

"U finalu Majamija Đoković je bio bolji, tog dana nijesam bio na njegovom nivou. Ipak, više sam zadovoljan nego tužan. Finale tako prestižnog turnira je velika stvar. To mi je dalo dosta samopouzdanja pred sezonu na šljaci", kazao je Španac.

Za razliku od dosadašnjeg dijela sezone, Nadal na skoro svim turnirima do Vimbldona brani maksimalni broj bodova. Zbog toga bi mogao da izgubi prvo mjesto na ATP listi.

"Kao i svake godine, idem na turnire na šljaci sa maksimalnim nivoom samopouzdanja i maksimalnim očekivanjima. Jedva čekam da počnu mečevi na šljaci. Ostaje mi samo da naporno treniram i da se nadam najboljem", rekao je Rafa.

U 2014. on je podigao trofeje u Dohi i Rio de Žaneiru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније