Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 03. 2014. 20:50   >>  20:55

PRIJA JOJ FLORIDA

Serena sedmi put najbolja u Majamiju

Serena Vilijams je sedmi put u karijeri osvojila titulu u Majamiju, pošto je u finalu savladala Kineskinju Na Li u dva seta - 7:5, 6:1.

Li je u prvom setu vodila sa 5:2, uz dva brejka prednosti. Međutim, Amerikanka je podigla nivo igre i u važnim momentima izvanredno riternirala. Kineskinja je u desetom gemu, drugi put servirala za set, a Serena je spasila set loptu.

U 12. gemu Serena je dobila jako dug gem sa šest izjednačenja i realizovala je svoju treću set loptu za 7:5, donosno 1:0 u setovima.

Nakon toga se Li praktično predala, Vilijams jedošla do brejka za 3:1, a posljednju priliku da se održi u meču Li je propustila u šestom gemu, kada je Serena iskoristila petu brejk loptu i povela sa 5:1.

To je bila 11. pobjeda Serene u 12 mečeva sa Li, kojom je došla do 59. titule u karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније