Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 03. 2014. 19:14 >> 00:06
4

MASTERS (MAJAMI)

I Berdih predao, Nadal na Đokovića za trofej!

Rafael Nadal se plasirao u finale Mastersa u Majamiju, na identičan način kao Novak Đoković. Naime, Špancu je Tomaš Berdih predao meč zbog povrede. Prethodno je Kei Nišikori predao polufinalni duel srpskom teniseru.

Berdih je zbog upale želuca morao da se povuče sa turnira u Majamiju, pa će se Đoković i Nadal sastati jubilarni 40. put u karijeri.

Španac protiv Srbina vodi sa 22-17 u međusobnim duelima, a ovo će im biti prvo odmjeravanje snaga u oboj godini. U 2013. prvi i drugi teniser svijeta su se sastajali šest puta i rezultat je neriješen (3:3).

Japanski teniser je povrijedio preponu lijevu noge, zbog čega je odlučio da ne izađe na teren, a meč je bio zakazan za 20 časova po našem vremenu.

Podsjećanja radi, Đoković nije igrao ni meč osmine finala, kada se sa turnira povukao Njemac Florijan Majer.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније