Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г.

14. 07. 2023. 19:09 >> 19:09
1

JURI 8. TITULU NA VIMBLDONU

Đoković: Bilo je teže nego što se čini, i dalje imam motiv da pobjeđujem

Novak Đoković je nakon plasmana u finale Vimbldona rekao da je meč protiv Janika Sinera bio mnogo teži nego što to rezultat pokazuje, ali i da je motivisan da nastavi da pobjeđuje.

Novak je izborio svoje deveto finale na trećem grend slemu sezone pobjedom nad Sinerom 3:o u setovima.

"Uvijek je neizvjesno igrati polufinale. Bila su tri tijesna seta, iako rezultat tako ne govori – bilo je blizu. Treći set je mogao da ode za njega, promašio je nekoliko udaraca i omogućio mi je da dođem do taj-brejka. Bilo je pritisaka. Pokazao je zašto je jedan od lidera nove generacije, da je odličan igrač. Divno je biti dio nove generacije", izjavio je Đoković nakon meča.

Iako ima 36 godina Novak vjeruje da igra možda i najbolji tenis u karijeri, ali da je motivisan da nastavi da pobjeđuje i dalje, kako bi uspio još više da pruži tenisu.

"Volio bih da vjerujem da igram najbolji tenis u zrelim godinama. Mi smo dio individualnog sporta, moramo da se uzdamo u sebe, da se dovedemo u najbolje stanje, fizičko i mentalno, kada izađemo na teren. Dobar je osjećaj, 36 je novih 26. Osjećam motivaciju, inspirisan sam da igram sport koji volim i koji mi je dao toliko mnogo u životu. Trudim se da budem iskren i da vratim uslugu ovom sportu", zaključio je Novak.

Đoković u nedjelju ima priliku da osvoji 8. titulu na Vimbldonu, čime bi se  izjedančio sa Rodžerom Federerom, a protivnik će mu biti bolji iz duela Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva.

.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније