Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

11. 03. 2014. 23:58 >> 23:59

INDIJAN VELS

Đoković kroz 3 seta u osmini finala

Novak Đoković je, u tri seta, savladao Kolumbijca Alehandra Gonzalesa, rezultatom 6:1, 3:6, 6:1. Pobjede su upisali i hrvatski teniser Marin Čilić, Verdasko je izbacio Francuza Gaskea, a njegov zemljak Bautista Agut bio je bolji od Finca Nieminena.

Đoković je protiv Kolumbijca dominirao u prvom setu, prepustio mu je samo gem. U drugom, međutim, Gonzales je "opustio ruku", napravio brejk za vođstvo od 5:3 i potom asom odveo borbu u treći set.

Treći set je izgledao slično prvom, Đoković je ponovo upisao 6:1.

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, pobjedom nad veteranom Tomijem Robredom.

Čilić je došao do trijumfa u dva seta (6:4, 6:3), a u oba je napravio po jedan brejk.

Španac Bautista Agut je savladao Finca Jarka Nieminena sa  6:2, 4:6, 7:6 (6).

Fernando Verdasko savladao je Rišarda Gaskea iz Francuske u dva seta. Prvi set bio je dosta izjednačen, morao je da se igra taj-brejk, u kojem se Verdasko bolje snašao (7:5).

U drugom setu, španski teniser lako izašao na kraj sa protivnikom i sa 6:1 u gemovima izborio plasman u četvrtfinale, u kojem će igrati protiv domaćeg tenisera Džona Iznera ili Kineza Jen Sun Lua.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније