Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 03. 2013. 16:27   >>  16:20

BANKROT

Iva Majoli prodaje stanove da vrati dugove

Najuspješnija hrvatska teniserka u istoriji Iva Majoli ostala je bez novca tako da je morala da proglasi bankrot.

Prije godinu dana Majoli je pokušala da prodajom trećine teniskog centra pokrije dugove i dođe do "pozitivne nule" ali joj to nije uspjelo.

Kako javljaju hrvatski mediji, Majoli nije umjela s novcem te ga je svojvremeno trošila kako je stizala.

Zbog toga je morala da se, recimo odrekne stana površine 154 kvadrata na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, a prodavaće se i stan površine 102 kvadratna metra u Maksimiru koji je na ime Ivine majke Dragice.

Iva (36) je pored toga uložila ozbiljnu sumu novca u teniski centar ali joj se to nije isplatilo te je morala da objavi da je ostala bez ičega.

Iva Majoli danas je selektor Fed Kup reprezentacije Hrvatske, a u svijetu tenisa ostaće upamćena kao pobjednica Rolan Garosa 1997. (u finalu pobedila Martinu Hingis), kao i osvajačica osam titula u singlu i jedne u dublu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније