Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 02. 2014. 11:17   >>  11:17

U DOBROTVORNE SVRHE

Seleš: Rado bi igrala protiv Novaka

Nekadašnja najbolja svjetska teniserka Monika Seleš izjavila je da bi prihvatila ideju Novaka Đokovića da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

"Sigurna sam da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila srećna ako bih uspjela jedan jedini poen da osvojim. Šalu na stranu, rado bih s njim igrala meč u dobrotvorne svrhe u Beogradu ili Novom Sadu", kazala je Selešova za novosadski list Mađar so.

Selešova je gošća Teniskog saveza Mađarske, na svečanosti pod nazivom Dani mađarskog tenisa.

Monika Seleš je rođena 1973. godine u Novom Sadu, a godinama živi u SAD. U karijeri je osvojila 53 turnira, od čega devet Gren slem titula. Njena karijera je prekinuta 1993. godine, kada je imala 19 godina, nakon što ju je jedan navijač ranio nožem na turniru u Nemačkoj.

Nakon toga, Seleš se u više navrata vraćala tenisu ali nije bila tako uspješna kao prije napada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније