Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 01. 2014. 08:29 >> 11:29
2

AO: OSMINA FINALA

Senzacija: Ivanović izbacila Serenu

Rano jutros po našem vremenu, u osmini finala, viđena je najveća senzacija na Australijan Openu. Srpska teniserka Ana Ivanović izbacila je najbolju svjetsku teniserku i prvu favoritkinju turnira Serenu Vilijams.

Prije ovog meča, Serena je imala niz od 25. uzastopnih pobjeda, a u prethodna četiri meča protiv Ivanović nije izgubila ni set. Ipak, u noći između subote i nedjelje, prva teniserka svijeta morala je oprosti od publike u Melburnu.

Srpska teniserka igrala je koncentrisano tokom cijelog meča. U prvom setu nije iskoristila brejk šansu u petom gemu, što je Serena iskoristila i napravila brejk za vođstvo u setovima. U drugom i trećem setu, Ivanović je odigrala bez greške, u oba seta napravila po brejk i poslije dva sata borbe izborila plasman u četvrtfinale prvog Gren slema u sezoni, gdje je čeka Eženi Bušar , koja je je pobijedila domaću igračicu Kejsi Delakvu 6:7 (5-7), 6:2, 6:0..

"Nevjerovatno je dobiti tako veliku šampionku. Trudila sam se da igram najbolje što mogu. Nikada je ranije nijesam dobila, ali ona je samo ljudsko biće i znam da je na njoj bio veliki pritisak, tako da sam samo izašla i udarala lopticu i to sam vrlo dobro radila", izjavila je Ivanović nakon velike pobjede.

Prolaz dalje obezbijedila je Kineskinja Na Li koja je bila ubjedljiva protiv ruske teniserke Ekaterine Makarove 6:2, 6:0, kao i Italijanka Flavija Peneta, koja je bila bolja od Njemice Anđelike Kerber 6:1, 4:6, 7:5.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније