Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 01. 2014. 16:57 >> 17:02

AUSTRALIAN OPEN

Bautista šokirao Del Potra!

Četvrti dan Australian opena donio je prvu senzaciju. Sa turnira je odletio peti nosilac Huan Martin del Potro, kojeg je posije četvorosatnog maratona i pet setova savladao anonimni Španac Roberto Bautista-Agut 4:6, 6:3, 5:7, 6:4, 7:5.

Meč je dva puta prekidan, prvo bog velike vručine, a potom i zbog kiše, a završen je tek u 01:30 časova po lokalnom vremenu.

U prva dva seta Del Potru, odnosno Bautisti je bio dovoljan jedan gem da riješe set u svoju korist. U trećem setu Španac je ispusto ranu prednost i izgubio set poslije velike borbe za 7:5.

Ipak, Španac je uzvratio je u narednom, napravio brejk pri rezultatu 4:4, za novo izjednačenje u setovima, da bi u odlučujućem dijelu igre Bautista takođe jednim brejkom u finišu seta napravio senzaciju, za konačnih 7:5, odnosno 3:2 u setovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније