Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 01. 2014. 09:57   >>  09:57 2

SAVLADANA FLIPKENS

Ivanović sigurnom igrom do finala Ouklenda

Pobjedom nad Kirsten Flipkens, srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale turnira u Oklandu, na Novom Zelandu.

Ivanović je protiv Flipkensove igrala odlično, slavila je nakon dva seta 6:0, 7:6 (7:3), meč je trajao jedan sat i deset minuta.

Meč je počela furiozno, protivnici nije dozvolila da osvoji nijedan gem, dok je u drugom setu Belgijanka pružile veći otpor. Ipak, Flipkensova nije ozbiljnije priprijetila, nije imala nijednu brejk šansu, ali je uspjela da se održi u igri.

U taj-brejku Ivanović je bila sigurna, iskorstila prvu meč loptu i sada je očekuje duel sa Amerikankom Venus Vilijams, kojoj je sunarodnica Džejmi Hempton predala meč bez borbe.

"Stvarno sam očekivala težak meč, a moglo se vidjeti u drugom setu da je igrala dobro. U prvom setu nijesam griješila, poslije smo i ona i ja servirale ekstremno dobro. Bilo je malo teško u vjetrovitim uslovima, ali srećna sam što sam ostala smirena, i u taj-brejku sam pokazala dobar tenis", rekla je Ivanovićeva posle trijumfa.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније