Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 12. 2013. 11:41 >> 11:41

TRENUTNO 16.

Ivanović vjeruje u povratak u Top 10

Srpska teniserka Ana Ivanović ovu kalendarsku godinu završiće kao 16. igračica svijeta, a, kako kaže, vjeruje da u 2014. može u Top 10 WTA liste.

Posljednji trofej koji je osvojila bio je onaj na Baliju 2011., dok je prošle godine igrala finale Linca, a stigla je i do četvrtfinala US Opena i Rolan Garosa.

U novu godinu ulazi sa jednim ciljem, a to je povratak među deset najboljih.

"Maksimalno sam motivisana, igra je na onom nivou na kojem bi trebala da bude, sada je na meni da vrijedno radim. Vjerujem da se mogu vratiti među deset najboljih. Vidjelo se ove godine da mogu igrati sa najboljima, bila sam blizu pobjede nad Azarenkom u osmini finala US Opena. To je za mene bio važan korak jer dugo nijesam igrala dobro protiv najboljih, na Gren slem turnirima", izjavila je Ivanovićeva u intervjuu za ‘The New Zealand Herald’.

Ivanović je 2008. osvojila Rolan Garos, što joj je donijelo prvo mjesto na WTA listi, ali je nakon toga uslijedio pad.

"Prvo mjesto na svijetu bilo je ispunjenje mog životnog cilja, nevjerovatan osjećaj. Ipak, kada je to izblijedjelo, počela sam da osjećam pritisak, kao da imam metu na leđima, pošto svi hoće da pobijede prvu na svijetu. Nijesam bila spremna za to", kazala je srpska teniserka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније