Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

20. 12. 2013. 17:33 >> 19:19

POČASTVOVAN

Beker: Novak želi da mijenja istoriju tenisa

Novi trener Novaka Đokovića, Boris Beker objasnio je kako je došlo do saradnje sa drugim reketom svijeta.

"Iznenadio me je poziv Novaka i njegovog menadžera, zaista to nijesam očekivao. Ipak, bio sam vrlo počastvovan", rekao je Beker i otkrio da su u više navrata razgovarali prije nego što je prihvatio ponudu.

Njemački trener će prvi put u ulozi Novakovog trenera biti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

 "Ovo nije posao koji se radi polovično, to ne bi bilo dobro ni za mene ni za njega. Moraš da budeš maksimalno posvećen onome što radiš. Želio sam da se vidim sa njim, da vidim koliko je još “vatre“ ostalo u Novaku i šta ja tu mogu da uradim", rekao je Beker.

Legendarni teniser će putovati sa Đokovićem na većinu turnira, a Marjan Vajda samo na četiri.

 "Imao je nekoliko nesrećnih poraza u finalima grend slemova. Ipak, on je veliki pobjednik i stalno želi da uđe u istoriju tenisa. Činjenica je da ga je Nadal pretekao i da je Marej napredovao, govorimo o vrhunskom nivou igre. On je rekao da mu je potreban neko u boksu i to je razlog zašto sam tu", istakao je Beker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније