Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ Mina ]

21. 01. 2022. 11:59   >>  12:16

AUSTRALIJAN OPEN

Anisimova izbacila Osaku

Zvanična šampionka Australijan Opena, Japanka Naomi Osaka, nastup u Melburnu ove sezone završila je u trećem kolu.

Ona je danas poražena od Amerikanke Amande Anisimove 2:1 (4:6, 6:3 i 7:6).

Anisimova je 2019. godine igrala u polufinale Rolan Garosa.

Iste godine stigla je i do osmine finala Australijan opena.

Naredna protivnica biće joj Australijanka Ešli Barti, koja je u trećem kolu eliminisala Italijanku Kamilu Đorđi 2:0 (6:2 i 6:3).

Šampionka Rolan Garosa, češka teniserka Barbora Krejčikova, plasirala se u osminu finala.

Ona je u trećem kolu pobijedila Estonku Jelenu Ostapenko 2:1 (2:6, 6:4 i 6:4).

Ona će u narednom kolu igrati protiv dvostruke šampionke Melburna, Bjeloruskinje Viktorije Azarenke koja je slavila protiv Ukrajinke Eline Svitoline sa ubjedljivih 2:0 (6:0 i 6:2).

Plasman među 16 najboljih obezbijedila je i Grkinja Marija Sakari koja je pobijedila Ruskinju Veroniku Kudermetovu 2:0 (6:4 i 6:1).

U narednom kolu igraće protiv Amerikanke Džesike Pegule koja je bila bolja od Nurije Parisas Dijas iz Španije sa 2:0 (7:6 i 6:2).

Uspješna je bila i šesta teniserka svijeta, Paula Badosa iz Španije, koja je u trećem kolu savladala ukrajinsku teniserku Martu Kostjuk 2:1 (6:2, 5:7 i 6:4).

Protivnica u osmini finala biće joj Amerikanka Medison Kiz, koja je poslije preokreta slavila protiv Kineskinje Čen Vang 2:1 (4:6, 6:3 i 7:6).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније