Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ B.B. ]

18. 11. 2021. 10:02 >> 10:09

VAKCINACIJA BLIZU 90 ODSTO

Australijan open najvjerovatnije s punim tribinama

Čelnici australijske države Viktorije saopštili su danas da bi prvi teniski grend slem u novoj sezoni Australijan open mogao da bude održan sa punim kapacitetom na tribinama.

Premijer države Viktorije Den Endrjus, rekao je da je stopa vakcinacije u toj državi blizu 90 odsto, što će omogućiti ukidanje mjera, koje su bile na snazi mjesecima, uključujući ukidanje mjere ograničenog broja gledalaca na sportskim događajima.

Drugi po veličini grad u Australiji bio je više od 260 dana pod mjerama zaključavanja, usljed pandemije korona virusa.

Ove godine turnir je održan uz prisustvo ograničenog broja gledalaca, a u toku samog takmičenja uvedena je mjera petodnevnog zaključavanja.

Još uvijek nije poznat spisak igrača, koji će učestvovati na turniru, a premijer države Viktorije je ranije upozorio da će samo potpuno vakcinisani teniseri moći da uđu u tu državu bez karantina ili boravka u "balonu".

Australijan open je na programu od 17. do 30. januara naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније