Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.Č.J.

17. 11. 2021. 10:12 >> 10:23

NAKON OPERACIJE KOLJENA

Neizvjesno učešće Federera na Vimbldonu

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da će biti "izuzetno iznenađen" ako se na vrijeme oporavi za takmičenje na Vimbldonu.

Federer se oporavlja od dvije operacije koljena, a trebalo bi u januaru da se vrati treninzima, zbog čega će propustiti prvi grend slem turnir u 2022. godini, Australijan open.

Osvajač 20 grend slem titula rekao je bi da bi sa treninzima na terenu trebalo da počne u martu ili aprilu i naveo da će biti "izuzetno iznenađen" ako se spremi za Vimbldon do kraja juna, prenio je Skaj.

"Moram da budem vrlo strpljiv i dam koljenu vremena da zaraste. Narednih nekoliko mjeseci biće ključni", rekao je Federer za švajcarski list Maten.

Federer je rekorder Vimbldona sa osam titula, a posljednji put trijumfovao je na londonskom grend slemu 2017. godine.

Njegov trener Ivan Ljubičić nedavno je rekao da 40-godišnji teniser neće igrati u januaru na Australijan openu pošto za svaki turnir želi da bude potpuno spreman i u mogućnosti da ga osvoji.

"Ići će korak po korak pošto sada ima 40 godina i mora da bude strpljiv. Ne može da se oporavlja brzo kao što je do sada mogao", naveo je Ljubičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније