Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ Beta ]

22. 10. 2021. 22:32 >> 22:33

MEDVEDEV

"Dopala mi se Novakova izjava, vakcinacija privatna stvar"

Ruski teniser Danil Medvedev podržao je danas Novaka Đokovića oko privatnosti u vezi sa vakcinacijom i rekao da bi to trebalo da bude "privatna stvar".

Đoković je rekao da ne zna da li će igrati na Australijan openu u januaru zbog striktnih protokola u vezi sa zaštitom od koronavirusa i naveo da ne želi da otkrije da li je primio vakcinu.

Srpski teniser je osvajao Melburn u posljednje tri godine i rekorder je Australijan opena po broju titula - 10. On bi trijumfom u januaru postao rekorder po broju grend slem titula - 21, pošto je sada izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Mevedev je podržao Đokovića i rekao da ne želi da otkriva detalje iz svog ljekarskog kartona, ali da želi da igra u Australiji.

"Dopalo mi se šta je Novak rekao povodom toga. On je rekao da je vakcinacija privatna stvar i da ne želi da objavi, a i ja sam odlučio da ne objavljujem medicinske stvari. Što se tiče Australije, tamo će svi vidjeti ko je vakcinisan, a ko nije. Naravno, igrači mogu reći da su povrijeđeni, ali to će biti na riječ", rekao je Medvedev, prenio je Eurosport.

"Neću da kažem da li sam vakcinisan ili nijesam. Ali želim da igram u Australiji. Pravila su jasna, ako nijesi vakcinisan, moraš u karantin dvije nedjelje", dodao je ruski teniser.

Medvedev je osvojio prvu grend slem titulu u karijeri pobjedom protiv Đokovića u finalu US opena.

"Cilj je da osvojim više grend slem titula, da postanem prvi igrač svijeta i da budem u vrhu mnogo godina. Za to treniram i nastaviću tako, čak i sa više posvećenosti. Cilj je da napredujem. Nemoguće je osvojiti sve, niko nije pobijedio u 60 uzastopnih mečeva, ali ako dobro igraš, biće pobjeda", naveo je Medvedev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније