Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Beta ]

13. 10. 2021. 18:27   >>  18:27

JOŠ NE ZNA DATUM POVRATKA

Nadal trenirao prvi put nakon operacije stopala

Španski teniser Rafael Nadal počeo je danas sa treninzima nakon što je nedavno obavio operativni zahvat na stopalu, prenijela je HINA.

Madridska Marka je objavila kratki video na kom trenutno šesti igrač svijeta prilično žestoko udara lopticu i obavlja prve treninge nakon pauze u prisustvu trenera Karlosa Moje, u svojoj Akademiji na Majorki.

Podsjetimo kako je Nadal nakon izgubljenog polufinala na Rolan Garosu od Novaka Đokovića odigrao još samo turnir u Vašingtonu, početkom avgusta, gdje je pobijedio Džeka Soka i potom izgubio od Lojda Herisa.

Od tada osvajač dvadeset Gran Slam titula u karijeri odsustvuje sa terena, a početkom septembra je bio podvrgnut operaciji lijevog stopala.

Još ranije je Nadal najavio kako na turnirima neće više igrati tokom ove godine, a njegov povratak se očekuje početkom 2022. i da bude spreman za Australijan Open, prvi Gren Slam turnir u godini.

Tačan datum povratka još nije poznat pa je tako i nakon ovog prvog treninga sam Nadal izjavio "trenutno ne znam kada ću opet igrati".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније