Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z.

23. 09. 2021. 11:13 >> 11:14

ZAVRŠILA SEZONU

Osaka odustala od Indijan Velsa

Japanska teniserka Naomi Osaka odustala je od nastupa na Indijan Velsu.

Osaka, koja je u međuvremenu ispala iz najboljih pet teniserki svijeta na WTA listi, neće igrati do 2022. godine, pše B92.

Nekadašnja broj 1 je poslije eliminacije u trećem kolu US Opena izjavila da ne zna kada će opet zaigrati.

Ona je otvoreno pričala o mentalnim problemima i izazovima sa kojima se borila na i van terena ove godine.

"Ovo je veoma teško objasniti. U suštini osjećam da sam u tački u kojoj moram da shvatim šta želim da radim. Ne znam kada ću opet igrati tenis. Mislim da ću napraviti pauzu na neko vrijeme. U posljednje vrijeme nisam bila srećna nakon pobjede. Više sam osjećala olakšanje. A kada sam gubila, bila sam mnogo tužna. Mislim da to nije normalno. Ne želim da plačem", rekla je Osaka nakon šokalnog poraza od Lejle Fernandes u Njujorku početkom mjeseca.

Nije navela konkretan razlog za povlačenje sa Indijan Velsa, jedan od dva najveća turnira u završnici sezone, uz WTA finale u Meksiku.

Indijan Vels je pomjeren sa proljeća na jesen zbog pandemije koronavirusa, a igraće se od 4 do 17. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније